Днес подразделението TPEM (Tata Passenger Electric Mobility) на индийския гигант

...
Днес подразделението TPEM (Tata Passenger Electric Mobility) на индийския гигант
Коментари Харесай

Електрическата TATA AVINYA стъпва на пазара до 2025 година

Днес подразделението TPEM (Tata Passenger Electric Mobility) на индийския колос TATA показа пред света напълно нова концептуална разработка със 100% електрическо задвижване, наречена AVINYA.

От TPEM разясняват, че с AVINYA (Иновация) компанията показва своето виждане за електрическия автомобил на утрешния ден и споделя, че предвижданията й са за пазарно лансиране на електрическия автомобил до 2025 година.

С футуристичен дизайн и нетрадиционни конструкционни решения, включително и на вратати, AVINYA дебютира с софтуерни решения от ново потомство, включително и бордова система с изкуствен интелект и интегриран в междинната част на кормилото екран, набор високотехнологични решения за повишение на комфорта и сигурността, асистиращи системи, необятен и извънредно моден минималистичен интериор, и други.



По отношение на задвижващата система на AVINYA, от TATA не разясняват детайлности, като споделят единствено това, че на фона на настоящият развой на еволюция на зарядната инфраструктура и батерийни технологии, батерията, която ще бъде интегрирана на борда на електрическия автомобил ще разреши дозареждането за нови 500 километра пробег за по-малко от 30 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР