Днес по време на заседанието й при закрити врата бяха

...
Днес по време на заседанието й при закрити врата бяха
Коментари Харесай

Атанасов: Ако Семерджиев има покровители, те не са в МВР frognews.bg

Днес по време на съвещанието й при закрити врата бяха изслушани служители на реда по отношение на злополуката, при която някогашният футболист опустоши две пешеходки до метростанция “Европейски съюз”. Оказа се, че Георги Семерджиев е карал под влияние на опиати, има такива, а също така се движи с подправена брошура.

Служители на Министерство на вътрешните работи са дали документи, от които излиза наяве, че единствено в годината, когато е придобил дарба да ръководи, има 3 нарушавания.

" 9 страници нарушавания, констатации и нищо против този човек. От чуванията през днешния ден няма данни за това да е имал някакъв чадър върху него. Важно е какво се е случило с този човек по формираните досъдебни производства против него. Образувани са 4 или 5 досъдебни производства за разнообразни типове закононарушения, които са до на никое място. Те се водят под надзора на прокуратурата ", сподели Атанасов.

По думите му следствието и държавното обвиняване водят тези досъдебни производства. Атанасов прикани Инспекторатът към Висш съдебен съвет да извърши инспекции. Той обаче акцентира, че този орган е с изминал мандат още преди 2 години.

“Дали този човек е бил под някакъв чадър, нямаше по какъв начин да го изясним, тъй като за мен остава подозрението, че казусът е в областта на правосъдната власт ", безапелационен е Атанасов.

На въпрос за какво, когато Семерджиев е спрян на 10 юни да кара след приложимост на дрога и не е издирван КАТ, Атанасов съобщи, че е формирано досъдебно произвеждане, което не е завършило. Висшите чиновници, които са били на съвещанието през днешния ден показват мнение, че е бил съзнателно пуснат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР