Днес, по време на специално онлайн събитие, автомобилният алианс на

...
Днес, по време на специално онлайн събитие, автомобилният алианс на
Коментари Харесай

Първи поглед към наследника на Nissan Micra

Днес, по време на особено онлайн събитие, автомобилният алианс на Renault Group, Nissan Motor и Mitsubishi Motors Corporation анонсира проектите си година, значима точка в които е напълно нов стилен електрически автомобил, който Nissan ще стартира на европейския пазар като заместител на емблематичната Micra.

От Nissan анонсираха и малко повече информация за новия си модел, като показват, че той ще бъде създаден въз основата на нова за алианса платформа за електрически автомобили CMF B-EV, ще бъде с дизайн дело на самата марка и ще се създава в софтуерното оборудване Renault ElectriCity във Франция.

"Този напълно нов модел ще бъде с дизайн на Nissan и ще бъде създаден и създаван от Renault като се употребява нашата нова обща платформа, като по този метод ще се употребяват оптимално добре активите на Алианса, като се резервира всички особено за Nissan ", разяснява Ашвани Гупта, действен шеф на марката.

От Nissan анонсират, че спомагателна информация, включително и новото име, детайлности за пазарното лансиране и механически елементи за новия електрически автомобил ще бъдат оповестени на по-късен стадий.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР