Днес, по време на проведената среща с медии, екипът на

...
Днес, по време на проведената среща с медии, екипът на
Коментари Харесай

Поредна успешна година отчете ОИЦ – Смолян

Днес, по време на извършената среща с медии, екипът на ОИЦ-Смолян показа активността си за миналата 2022 година „ Приключваме още една доста сполучлива и интензивна година, наситена с доста събития и гости “ – означи шефът на ОИЦ-Смолян Цветанка Генчева.
Над 450 поданици на Област Смолян се срещнаха с настоящите и идни благоприятни условия за европейско финансиране, получиха осведомителни материали и откриха отговори на своите въпроси по отношение на опциите, които дават Европейските структурни и капиталови фондове (ЕСИФ) през миналата година.
Най-много въпроси специалистите на Центъра получиха по отношение на опциите за финансиране на ограничения за енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд, както и за слагане на възобновими енергийни източници за лични потребности в еднофамилни и многофамилни жилищни здания. Засилен интерес ОИЦ-Смолян регистрира и към Програма за развиване на селските региони 2014-2020 година за финансиране на аграрни и неземеделски действия.
Много нови благоприятни условия за финансиране предстоят и през 2023 година, предоставени от Европейските стратегии през Програмен интервал 2021-2027 година – означиха от Областения информативен център – Смолян.

Екипът на Областен информативен център- Смолян продължава да прави своите услуги изцяло гратис и всеки заинтригуван може да посети офиса на Центъра, който се намира на бул. България 12 /до входа на Община Смолян/ или да се свърже с специалистите по телефон на 0301/88805.

Областен информативен център – Смолян е част от Мрежата от 27 осведомителни центъра за разпространение на Кохезионната политика на Европейския съюз в Р. България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР