Днес по обяд първият блок на водноелектрическата централа Мардан“ бе

...
Днес по обяд първият блок на водноелектрическата централа Мардан“ бе
Коментари Харесай

Първият блок на ВЕЦ „Мардан“ бе пуснат в експлоатация

Днес по обяд първият блок на водноелектрическата централа „ Мардан “ бе включен към националната мрежа и стартира работа.

Водноелектрическа централа „ Мардан “ се намира в северозападната провинция Цинхай и единствената сходна в Китай на толкоз огромна надморска височина. 

Очаква се първият блок с конфигурирана мощ от 550 хиляди киловата да създава 13,2 милиона киловатчаса електрическа енергия на ден, с което да задоволи потребностите на 1,1 милиона семейства за един ден. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28877Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед27685Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед49751Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед39646Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед32853Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед548731Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178567Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед136707Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122149Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92245Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков29372Управляващите в България ликуват от атентата в Москва, само че отмъщението ще е нечувано за всички Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР