Днес по бързо производство на Районна прокуратура-Пловдив са осъдени четирима

...
Днес по бързо производство на Районна прокуратура-Пловдив са осъдени четирима
Коментари Харесай

Вижте как наказаха подивелите роми, които искаха да убият полицаи край Пловдив

Днес по бързо произвеждане на Районна прокуратура-Пловдив са наказани четирима мъже, които вършиха пакости в Шишманци:

-   В.Д., на 39 година, е наказан за осъществени три закононарушения – за това, че предизвикал на 18.08.2018 година, в с. Шишманци, обл. Пловдив, леки телесни повреди на двама полицейски чиновници при ОД на МВР-Пловдив, при осъществяване на службата им – закононарушение по член 131 алинея 2 т.4 във вр. алинея 1 т.4 прочие 3 във вр.чл.130 алинея 2 от Наказателния кодекс,

-  за това, че на същата дата, в с. Шишманци, обл. Пловдив, е развалил незаконно непозната движима движимост – длъжностен лек автомобил “КИА “, като породената вреда е на стойност 7 126 лв. – закононарушение по член 216 алинея 1 от Наказателния кодекс,

- както и за това, че на 18.08.2018 година, на същото място, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция срещи двамата полицейски чиновници, които са изпълнявали обвързване по запазване на публичния ред и се отличава с извънреден цинизъм и смелост, а също по този начин е осъществено при ръководство на моторно транспортно средство – закононарушение по член 325 алинея 3 във вр. алинея 2 във вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.По съглашение, утвърдено от Районен съд-Пловдив, на В.Д. е наложено наказване " отнемане от независимост “ за период от една година и два месеца условно с изпитателен период от три години, както и отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство за период от шест месеца.

- 18-годишният Д.Д. е наказан за това, че на 18.08.2018 година, в с. Шишманци,обл. Пловдив, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция срещи двамата полицейски чиновници, които са изпълнявали обвързване по запазване на публичния ред и се отличава с извънреден цинизъм и смелост, като действието е осъществено в съучастничество с още две лица В.А. и Т.С.  – закононарушение по член 325 алинея 3 във вр. алинея 2 във вр. алинея 1 във вр. чл.20 ал.2 във вр. алинея 1 от Наказателния кодекс. По съглашение, утвърдено от Районен съд-Пловдив, на Д.Д. е наложено наказване " отнемане от независимост “ за период от осем месеца условно с изпитателен период от три години.

- 21-годишният В.А. е наказан за това, че на 18.08.2018 година, в с. Шишманци, обл. Пловдив, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция срещи двамата полицейски чиновници, които са изпълнявали обвързване по запазване на публичния ред и се отличава с извънреден цинизъм и смелост, като действието е осъществено в съучастничество с още две лица Д.Д. и Т.С.  – закононарушение по член 325 алинея 3 във вр. алинея 2 във вр. алинея 1 във вр. чл.20 ал.2 във вр. ал.1 от Наказателния кодекс. По съглашение, утвърдено от Районен съд-Пловдив, на В.А. е наложено наказване " отнемане от независимост “ за период от осем месеца условно с изпитателен период от три години.

-  21-годишният Т.С. е наказан за това, че на 18.08.2018 година, в с. Шишманци, обл. Пловдив, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция срещи двамата полицейски чиновници, които са изпълнявали обвързване по запазване на публичния ред и се отличава с извънреден цинизъм и смелост, като действието е осъществено в съучастничество с още две лица Д.Д. и В.А.  – закононарушение по член 325 алинея 3 във вр. алинея 2 във вр. алинея 1 във вр. чл.20 ал.2 във вр. ал.1 от Наказателния кодекс. По съглашение, утвърдено от Районен съд-Пловдив, на Т.С. е наложено наказване " отнемане от независимост “ за период от осем месеца условно с изпитателен период от три години.

По делото е открито, че на 18 август 2018 година, в с. Шишманци, обл. Пловдив, двама полицейски чиновници при ОД на МВР-Пловдив, спрели за инспекция Д.Д., който управлявал лек автомобил. Той бил недееспособен лидер, поради което били свалени регистрационните табели на автомобила му. По-късно Д.Д. и негови познати почнали да желаят пояснения от полицейските чиновници за формирания Акт за определяне на административно нарушаване, във връзка свалените регистрационни табели. Четиримата подсъдими показали експанзия по отношение на полицейските чиновници, като викали, обиждали и се заканвали. По делото е открито, че В.Д., с ръководен от него лек автомобил, потеглили след полицейския автомобил и го блъснал. Вследствие на това двамата полицейски чиновници получили телесни увреждания и били нанесени вреди по автомобила.

Споразумението е влезнало в действие и не предстои на митинг и обжалване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР