Днес парламентарната група на ГЕРБ/СДС, а и парламентарната група на

...
Днес парламентарната група на ГЕРБ/СДС, а и парламентарната група на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябва да се мисли за народа и общото благо, а не за егото на дадена партия

Днес парламентарната група на ГЕРБ/СДС, а и парламентарната група на Политическа партия демонстрираха напълно друго равнище – равнище, което чакат хората.

Това съобщи предсесателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг.

„ От днешната среща какво виждам аз – има опция да се надгради доста, в случай че не слагаме кой с кой мандат и какво би направил. Тази посока би трябвало да се следва. Важно е да се седне и да се приказва, в това число и с госпожа Нинова за обществения пакет. И с „ Български напредък “, и с Възраждане “, разяснява ръководителят на ГЕРБ. Той уточни, че оттук насетне финансистите на двете партии би трябвало да продължат договаряния на експертно равнище. Ако желаеме да дадем още по-голяма институционаност, би трябвало да поканим министъра на финансите и екипа му, както и отдела на Българска народна банка.

Бойко Борисов напомни, че народът е споделил, че не може никой да направи независимо държавно управление. „ Никакво его – без значение е с кой мандат ще се направи държавно управление – първи, втори или трети. Ако стигнем до съгласие, ще има държавно управление по политики и по този начин ще се върне парламентаризмът “, показа водачът на ГЕРБ. По думите му би трябвало да се мисли за народа и за общото богатство, а не за егото на дадена партия.,,Има огромен късмет. Благодаря на Радев за разбирателството “, сподели още Борисов и уточни, че ГЕРБ във всички случаи ще предложим състав на държавно управление.

„ Преди една седмица днешната среща беше невъзможна. Преди една седмица те щяха да стартират с офанзива, а ние да отвърнем с „ Джемкорп “ и парапета. Днес се организира рационален диалог, с разнообразни числа и тези. Хората желаят да видят рационални хора в Народното събрание, не зверове “, изясни Борисов.

„ Ще се включим в настояванията за отваряне на бюджета, когато стане ясно какво ще се случи след неговото приемане. Не е най-важното бюджетът сега “, добави водачът на ГЕРБ.

Борисов изрази съболезнования към фамилията и околните на убития край Елхово граничен служител на реда.,,Румен Радев незабавно да смени Иван Демерджиев. Изключително едва професионално управление на Министерство на вътрешните работи от две години. Две години Рашков чегърта, след това пристигна Демерджиев и чегърта хората на Рашков. Само чегъртане. Резултатът е на всички места цялостно с мигранти. И да не подава оставка – това е безсрамие ”, разяснява ръководителят на ГЕРБ. Той напомни, че преди 2 години това не е било тематика нито на българското общество, нито на Европейска комисия.,,Тогава имахме нулева миграция. Нямаше по какъв начин да се случи този случай ”, добави Борисов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР