Днес отслабването е цяла индустрия. Продават се чудодейни билки, чайове,

...
Днес отслабването е цяла индустрия. Продават се чудодейни билки, чайове,
Коментари Харесай

Как да отслабнем лесно: 11 съвета, които ще преобразят фигурата ни

Днес отслабването е цяла промишленост. Продават се чудодейни билки, чайове, медикаменти, които дават обещание събаряне на килограми. Всъщност, в случай че спазвате някои елементарни препоръки, може да постигнете надалеч по-желан резултат. Ето 11 съвета, които не са сложни за следване:
1. Пийте вода, изключително преди ястие
Твърди се, че пиенето на вода води до намаляване и е тъкмо по този начин. Пиенето на вода покачва метаболизма с 24-30% за към 1 час, което оказва помощ да се изразходват повече калории. Ако пиете 500 мл вода половин час преди ястие, ще горите повече калории и ще отслабвате 44% повече от хората, които не пият вода.
2. Пийте зелен чай
Зеленият чай е извънредно потребен, в това число и при намаляване. Съдържа малко количество кофеин, както и мощни антиоксиданти, наречени катехини, които спомагат за по-бързо изгаряне на мазнини.
3. Намалете добавената захар
Добавената захар е една от най-вредните съставки в актуалното хранене. Консумацията на захар се свързва с увеличение риска от затлъстяване. Опитайте се да намалите храните с добавена захар.
4. Яжте яйца за закуска
Яйцата съдържат доста потребни хранителни субстанции за организма, също така са идеалният артикул за всяка диета за намаляване. Ако замените зърнената закуска с яйца, ще приемате по-малко калории през идващите 36 часа, което води до загуба на тегло и мазнини.
5. Намалете приема на модифицирани въглехидрати
Преработените въглехидрати включват захар и зърна без влакнестите си, хранителни елементи, измежду които бял самун, паста и тестени артикули. Консумацията на модифицирани въглехидрати покачва кръвната захар, което води до апетит и увеличение количеството на одобряваната храна.
6. Дръжте до себе си постоянно здравословни храни
Ако огладнявате постоянно, се пробвайте да приемате здравословни (и нискокалорични) храни - плодове, зеленчуци, ядки, кисело мляко, варени яйца. Хапвайте от тях при апетит, а не нездравословни храни като пици, хамбургери, бисквити, сладкиши.

 6 неща за отслабването, които никой не ти е споделил 6 неща за отслабването, които никой не ти е споделил
Спазването на диети е комплицирана задача. Нужни са огромна воля и предпочитание за реализиране на резултати. За жал постоянно тъкмо волята ни липсва....
7. Използвайте по-малки чинии
Ако употребявате по-малко чинии, автоматизирано ще приемате по-малко храна.
8. Яжте повече плодове и зеленчуци
Зеленчуците и плодовете са небогати на калории и богати на фибри. Съдържат огромно количество вода, което ви дава сила и чувство за задоволеност. Включете зеленчуците във всяко едно хранене, а плодове може да хапвате постоянно, когато изпитате апетит.
9. Не пийте сокове и газирани питиета
 10 мита за отслабването 10 мита за отслабването
Омръзна ли ви от безкрайните легенди за намаляване, които единствено ви объркват и ви пречат да се избавите от непотребните килограми? Някои хора...
Захарта е нездравословна, само че захарта в течности е още по-вредна. Захарта в напитките е най-голямата спънка на всяка модерна диета. Напитките, съдържащи захар, водят до 60% повишение риска от затлъстяване при децата, в случай че ги пият всеки ден. Това важи за соковете и подсладените газирани питиета.
10. Правете физически извършения
Практикувайте аеробни извършения, фитнес или всякаква гимнастика, която ви харесва. Качвайте стълби вместо да ползвате асансьор, вървете колкото може по-често пешком. Физическите извършения подкрепят отслабването, покачват равнището ви на сила и предотвратяват напрежението.
11. Не спазвайте диети, а се хранете здравословно
Един от огромните проблеми на диетите е, че не са ефикасни за дълго време. Хора, свалили доста килограми с диети, по-късно бързо ги възвръщат, т.нар „ йо-йо резултат “. Вместо да спазвате диети, хранете се здравословни, движете се повече, спете пълноценно и резултатът няма по какъв начин да закъснее.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР