Днес от запад облачността ще се увеличава и вплътнява, а

...
Днес от запад облачността ще се увеличава и вплътнява, а
Коментари Харесай

Седмицата започва с увеличаване на облачността и валежи

Днес от запад облачността ще се усилва и вплътнява, а от северозапад ще стартират и превалявания, които до края на деня ще обзет западната половина от страната, а през нощта и останалите региони. Това оповестиха за Агенция " Фокус " от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН).

Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 19° и 24°, в София - към 20°. По Черноморието ще доминира слънчево време, само че след обяд ще стартира да се увеличва. Привечер на обособени места ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максимални температури сред 19° и 22°.

Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. В планините облачността ще е забележителна. По-късно денем ще има валежи от дъжд, над 2300 метра от слаб сняг. Ще духа сдържан, по билата краткотрайно до мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 14°, на 2000 метра – към 6°. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за март и денем ще се понижа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР