Днес от полицията в сръбската столица заявиха, че бащата на

...
Днес от полицията в сръбската столица заявиха, че бащата на
Коментари Харесай

Коста Кецманович, който уби девет души в белградското училище е бил обучаван от баща си как да стреля

Днес от полицията в сръбската столица обявиха, че бащата на младежа е задържан. " По време на предварителния разпит лекар Владимир Кецманович (на 48 години) съобщи, че има законно два револвера. Той твърди, че огнестрелните оръжия са били съхранявани в сейф, заключван и отключван с код. Очевидно е, че детето е знаело кода на сейфа ", това каза  министърът на полицията Братислав Гашич, представен от медията.

 

" На родителя бе наложена мярка за неотклонение със период от 48 часа ", сподели още той. " Според Гашич има възможност лекарят да е обучавал сина си да стреля с револвер ", добави  Б92.

 

" По неофициална информация е арестувана и майката на младежа ", уточни още радиото.

 

Началникът на полицията в Белград Веселин Милич съобщи, че Коста Кецманович самичък е подал сигнал до органите на реда за осъщественото от него закононарушение. " Аз съм Коста Кецманович. Стрелях по доста хора ", е споделил ученикът ", уточни високопоставеният служител на реда.

 

Милич не удостовери версията, че Коста Кецманович е бил жертва на тормоз в учебното заведение. " На този стадий ние не разполагаме с такива данни ", добави служителят на реда, представен от медията.

 

Междувременно излязоха детайлности към осемте невръстни жертви на младежа. " Загиналите са седем девойки и едно момче, всичките на 13 и 14 години ", заяви още радиото.

 

" Ранените са седем. Едно от девойките е с заплаха за живота ", добави Б92.

" Лидерът на крайнодясното придвижване " Двери " Бошко Обрадович упрекна за нещастието насажданите западни полезности ", добави медията.

 

" Във връзка с убийството през днешния ден сръбският президент Александър Вучич ще направи послание към нацията в 19 часа (българско време) ", уточни още Б92.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР