Днес от 20.30 часа в парка на Военната академия може

...
Днес от 20.30 часа в парка на Военната академия може
Коментари Харесай

Препоръчваме ви: Кино в парка и `Потапяне` на Вим Вендерс

Днес от 20.30 часа в парка на Военната академия може да се отдадете на заслужена отмора с прекрасен филм.

" Кино в парка " през днешния ден ще показа кино лентата " Потапяне " на Вим Вендерс - президентът на Европейската кино академия и международен занаятчия на киното.

„ Потапяне ” („ Submergence ”) е любовна история, която води фена в изцяло другите светове на двамата основни герои Даниел Фландърс и Джеймс Мор – в функциите са Алисия Викандер и Джеймс Макавой.

В стая без прозорци на африканското крайбрежие, англичанинът Джеймс Мор е заложник на джихадисти. Представяйки се за специалист по положението на водните ресурси, той отразява интензивността на Ал-Кайда в покрайнината. След залавянето му е инсценирана екзекуция и Джеймс е отведен в Сомалия. На хиляди километри от там, в морето край Гренландия, Даниел Фландърс се приготвя за потапяне в морските дълбини. Тя е биоматематик, с френско-австралийски генезис, захласната от живота в най-големите морски дълбини. Киноразказът връща фена във времето до предходната Коледа, когато двамата герои се срещат инцидентно във френски хотел на атлантическото крайбрежие и се влюбват един в различен.

Филмът на Вендерс е основан по едноименния разказ на Дж. М. Леджърд, а сценарист е Ерин Дигнъм (сценарист и на последния режисьорски филм на Шон Пен „ The Last Face ”). Сред останалите артисти с основни функции в „ Потапяне ” са Шарлот Рамплинг, Александър Сидиг и Одри Кутури.

Повече информация за събитието ще откриете тук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР