Днес от 19:30 ч. в SENSHI GYM Варна ще се

...
Днес от 19:30 ч. в SENSHI GYM Варна ще се
Коментари Харесай

Канят на открита тренировка с Владимир Вълев-Питбула и Теодор Христов

Днес от 19:30 ч. в SENSHI GYM Варна ще се организира открита подготовка с Владимир Вълев-Питбула и българския войник Теодор Христов, който ще взе участие в бойната гaлавечер SENSHI 16, оповестиха уредниците за Varna24.bg .

Владимир Вълев-Питбула е повторен международен и европейски първенец по кикбокс, първият за България притежател на WAKO PRO купа за експерти в жанр К1, европейски и международен първенец по муай тай, както и треньор с огромна спортна школа, в която младежите от Варна се срещат с бойните спортове.

На събитието многодеца и юноши ще имат опция да създадат обща подготовка с българския първенец Теодор Христов, който ще им покаже по какъв начин се приготвят за съревнование експертите и ще показа забавни хватки, техники и бойно майсторство. Теодор Христов е на 22 години и към този момент е интерконтинентален WKFшампион, като има победи и от шампионатите MixFightWorld, Castle Gladiator и WAKO Balkan. На SENSHI 15 Теодор Христов победи европейския ISKA първенец в жанр К-1 Мехди Айт Ел Хадж след зрелищен дуел и единомислещо съдийско решение в негова изгода.

В новото издание на арената на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите бойци, пристигнали в морската столица от разнообразни краища на света за присъединяване в 13-те бойни срещи.Теодор Христов ще се изправи против испанеца Еди Руиз в мач на кръга SENSHIв категория 77 кг и ще се бори за своята последваща победа.

Професионалната бойна гaлавечер SENSHI 16 ще се организира на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР