Днес от 18:30 ч. в LUCKY Дом на киното гледаме

...
Днес от 18:30 ч. в LUCKY Дом на киното гледаме
Коментари Харесай

Тоталният хит Домът на GUCCI гледаме на Киномания

Днес от 18:30 ч. в LUCKY Дом на киното гледаме „ Кралят на целия свят “ на Карлос Саура. Мануел, прочут сценичен режисьор, приготвя новата си режисура – мюзикъл за работата по театър. Той се обръща към Сара – известна хореографка и негова някогашна брачна половинка, с цел да му помогне с подбора на танцьорите, и с режисурата. По време на кастинга младата Инес се откроява като изгряваща звезда. С напредването на подготовките желанието да се усъвършенстват ще стимулира младите танцьори, което ще докара до разгаряне на пристрастеностите и повишаване на напрежението посред им. Със завладяваща мексиканска музика в саундтрака (Лила Даунс, Карлос Ривера, Фела Домингес) в готовия театър ще се преплетат по неповторим метод покруса, нереалност и действителност.

Филмът от 20:45 ч. от тазгодишната гледка ще бъде „ Кръстоносният поход “ – трети режисьорски план на Луи Гарел и с присъединяване на Летисия Каста. Вълнуващ, ексцентричен и ободрителен, само че и съществено зает с екологичната тема. Абел и Мариан откриват, че 13-годишният им наследник Жозеф скрито е продал някои фамилни полезности, също като стотици деца по света, обединени от идеята за финансирането на тайнствен план, обвързван със спасяването на планетата ни. Идеята на Жан-Клод Кариер датира отпреди изявите на Грета Тунберг и е изключително настояща във време, когато тематиката за климатичните промени вълнува голяма част от младежите по света. Пречупвайки сериозния проблем през комизъм и опит за прозрение в другите му аспекти, Луи Гарел разрешава на фена да не се усеща „ премазан “ от поуката.

От 15.00 ч и 18.40 ч можете да гледате „ Домът на GUCCI “ на Ридли Скот с присъединяване нацяло съзведие: Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Джеръми Айрънс и живата легенда Ал Пачино. Вдъхновен от шокиращата същинска история на империята зад италианската фешън къща Gucci, филмът ще разкрие на феновете какво значи да носиш това име, каква е неговата цена и какъв брой надалеч би стигнало едно семейство, с цел да получи надзор и власт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР