Днес, от 18:00 часа, в трети епизод на драмеди сериала

...
Днес, от 18:00 часа, в трети епизод на драмеди сериала
Коментари Харесай

Разбити мечти и тайна любовна връзка в Скъпи наследници

Днес, от 18:00 часа, в трети епизод на драмеди сериала Скъпи наследници по bTV, феновете ще схванат аргументите за три разрушени женски фантазии - предназначение от ориста или резултат от нечии подмолни игри?

Милица (в ролята Койна Русева) щe си спомни по какъв начин преди време е била изгонена от родния си дом „ като куче “, а по този начин жадуваните от нея пари са минали в непознати ръце. Тежките ѝ обвинявания на погребението на татко ѝ пък за малко не стават причина да отнесе няколко шамара от племенника си Васил (в ролята Антоний Аргиров).

Съветите на бай Дочо ще се окажат в основата и на житейската орис на плахата стопанка Венета (в ролята Ивана Папазова). Трябва ли дамата да живее живота на мъжа си и по кое време един мъж се усеща като разкъсан чорап - в идващия епизод на Скъпи наследници, по bTV.

Въпреки че „ ненавижда селото “, пресметливият доктор Румен (в ролята Любо Ковачев) е подготвен на всичко, с цел да получи приятелката му наследството си. Той ще стигне до крайности и ще измисли демоничен проект, с цел да я върне назад в Бели Вит. Ще се увенчаят ли желанията му с триумф и каква шокираща вест ще научи Катя (в ролята Даяна Ханджиева), гледайте през днешния ден, в сряда, от 18:00 часа.

„ Никой не може да избяга от ориста си “, споделя баба Злата (в ролята Цветана Манева) на младата лекарка. Как бай Дочо проговаря от отвъдното на внучката си и за какво отводът ѝ да се грижи за него ще разочароват мистериозната съседка?

Междувременно никой в Бели Вит не е наясно с тайната връзка сред кръчмарката Снежи (в ролята Искра Донова) и вдовеца Иван (в ролята Вальо Танев). Поредната им нощна среща няма да премине единствено в любовни страсти и нежни разтривки, само че и в слагане на ултиматум за „ цялостно разсекретяване “ пред селото на връзките им.

Мистерията от завръщането на семейство Дочеви буди все по-голям интерес измежду локалните поданици. Адвокат Перпелиева (в ролята Надя Иванова) е подложена на разпит от Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танов). Кметският намесник Цветан (в ролята Веселин Калановски) пък ще стигне по-далече в желанието си да разбере каква загадка се крие в наследството на бай Дочо. Ще успее ли подкупът му да накара юристката да проговори?

Бутилка с „ Послания до бъдещото ми аз “ ще върнат Катя в предишното. Какъв е мъжът, за който е желала да се омъжи, и за какво връзките ѝ с Борис (в ролята Орлин Павлов) ще провокират ревността на Румен, който дефинира красивия състезател за „ огромно дърво “ - всичко това в третия епизод на Скъпи наследници, през днешния ден, от 18:00 часа, по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР