Днес от 16 часа на пл. „Александър Батенберг“ София събира

...
Днес от 16 часа на пл. „Александър Батенберг“ София събира
Коментари Харесай

Под мотото С вас сме в София организират концерт в подкрепа на Украйна

Днес от 16 часа на пл. „ Александър Батенберг “ София събира създатели и музикенти на концерт с мотото „ С вас сме! “. Събитието се провежда в поддръжка на Украйна и против братоубийствената война на Путин в тази суверенна страна.

Един от основателите е известният български музикант Васко Кръпката и „ Подуене блус бенд “, а участници в него ще бъдат още „ Блус трафик “, " “Георги Минчев Оркестра “, Иван Лечев, Ярослав Кмитко и Павло от Украйна и други.

От 18.30 часа отново в столицата ще бъде предаван на екран на пл. “Славейков “ Международният благотворителен концерт-телемаратон „ Save Ukraine #StopWar “. В него Украйна ще бъде показана от повече от 20 създатели.

Концертът ще бъде придружен от акция по набиране на средства за превъзмогване на филантропичната злополука. Към аудиторията ще се извърнат доброволци, цивилен деятели, спортисти и актьори, измежду които и българският рок музикант Васил Георгиев - Васко Кръпката

Призивът към присъстващите на площад „ Славейков “ тази вечер е да съблюдават публичния ред и да не пречат на придвижването. Концертът ще може да се гледа в ЮтЮб.

Заради провеждането на концерта „ Солидарност с Украйна “, до среднощ, се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства на паркинга на столичния площад „ Княз Александър I “.

От 15 до 21 часа се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по бул. „ Цар Освободител “ сред улица „ Г. С. Раковски “ и площад „ Независимост “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР