Днес от 16:00 ч. българско време излиза за третата си

...
Днес от 16:00 ч. българско време излиза за третата си
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лудогорец - Висла Плоцк 2:1, забравен от години "орел" вкара

Днес от 16:00 ч. българско време излиза за третата си контрола на турска земя и ще се изправи против полския Висла Плоцк. Следете развоя на приятелския мач !
Мачът ще се играе при две полувремена от 60 минута. Ще има къса отмора сред първите и вторите 30 минути на двете елементи, а също така и общоприетите 15 минути отмора сред полувремената.

Състав на Лудогорец:
Серджио Падт, Георги Терзиев, Оливие Вердон, Жан Карничник, Илкер Будинов, Стефан Баджи, Доминик Янков, Елвис Ману, Кирил Десподов, Мавис Чибота, Жуниор Брандао
Коя българска ТВ ще излъчи този мач - вижте
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Лудогорец стартира по-силно в първите минути, а Кирил Десподов се отличи с доста добър пробив, справяйки се с няколко противникови футболисти, само че в последния миг преди да се отскубне в наказателното поле, защитник му лиши топката.
Секунди по-късно обаче поляците дадоха отговор с доста мощен удар от далечна отдалеченост. Той обаче бе в обсега на вратаря Падт, който мазета, а след това не се стигна до нова заплаха пред вратата му.
Около 20-ата минута гостите направиха груба неточност и подариха топката на " орлите " в личното си поле. Десподов се зае с бързата контраофанзива, само че съдията отсъди нарушаване против него на границата на наказателното поле, макар че изглеждаше като че ли бранителят на Висла играе с топката.
20` - 1:0! Самият Десподов стреля от директен свободния удар. Вратарят на Висла съумя да избави с една ръка, само че не го стори изключително безапелационно, защото топката се озова навръх пътя на Елвис Ману, който на опразнена врата бутна топката в мрежата.
25` - 2:0! Само пет минути по-късно Десподов центрира чудесно от дясното крило и откри в наказателното поле Жуниор Брандао. Той не реализира най-хубавия контакт с глава с топката, само че все пак от близко съумя да преодолее вратаря на Висла.
29` - 2:1! Добра игра на тъчлинията и подаване към Волски в наказателното поле. Той съумя да си настройки топката и да насочи доста акуратен изстрел, с който преодоля Падт. Сякаш Карничник можеше и трябваше да се оправи по-добре в тази ситуация в защитата на " орлите ".
В 41-ата минута от срещата поляците бяха покрай това да наваксат изцяло изоставането си. Остро подаване в наказателното поле на Лудогорец и Терзиев протегна крайник, с цел да пресече паса, само че вместо това насочи топката към своята врата. Тя преодоля Падт, само че негова наслада се спря в напречната му греда.

ПРЕДИ ДВУБОЯ
В предходните си два мача в Турция " орлите " записаха две равенства - (голът бе дело на Сотириу) и зрелищно (точни бяха Ману, Марин и Чибота).
Отборът на Плоцк е малко по-напред в подготовката си и е изиграл три мача, регистрирайки три Х-са: 1:1 с Нефтчи Баку, 0:0 с Рубин Казан и 2:2 с Раднички 1923.
За Лудогорец Първа лига се възобновява на 13 февруари с посещение на Арда Кърджали (отложен мач от 4-ия кръг), а по-късно следва аудиенция на Черно море (20.02.) и домакинство на Славия (26.02.)!

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР