Днес още сутринта облачността от северозапад ще започне да се

...
Днес още сутринта облачността от северозапад ще започне да се
Коментари Харесай

Облачността намалява. Температурите се вдигат

Днес още сутринта облачността от северозапад ще стартира да се раздира и понижава, след обяд до най-вече слънчево. До обяд на обособени места, основно в планинските региони в Южна България, ще има слаби превалявания от дъжд, над към 2000 метра – от сняг. По Черноморието ще продължи да духа до сдържан вятър от североизток, в останалата част от страната ще е слаб, с южна съставния елемент. Максималните температури ще са най-вече сред 16° и 21°, в София – към 17°.

Над планините до обяд облачността ще е забележителна, на обособени места в масивите в Южна България ще има превалявания от дъжд, над към 2000 метра – от сняг. След обяд облачността ще се раздира и понижава. Ще духа слаб до сдържан вятър, по най-високите елементи от северозапад, в останалите региони до вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра – към 5°.

По Черноморието облачността от север ще се раздира и понижава, след обяд до най-вече слънчево. Преди обяд на обособени места по южното крайбрежие, където облачността ще е към момента забележителна, ще превали едва. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 18°-19°. Температурата на морската вода е 18°-21°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР