Днес Opel обяви, че марката ще отдели емблемата GSe в

...
Днес Opel обяви, че марката ще отдели емблемата GSe в
Коментари Харесай

Opel GSe : За динамичните

Днес Opel разгласи, че марката ще отдели емблемата GSe в обособена подмарка, в която ще бъдат включени пазарни оферти за тези от потребителите, които търсят електрифицираната динамичност.

Новата самодейност на Opel следва тактиката на марката да разполага с електрифициран вид на всеки един от моделите, които предлага на пазара до 2024 година и да се трансформира в производител на 100% електрически коли в Европа до 2028 година.

" Много съм благополучен да разглася завръщането на GSe като наше топ предложение в гамата, спортна подмарка в непосредственото ни бъдеще ", разяснява Флориан Хютел, изпълнителен шеф на Opel. " За следващ път взехме ентусиазъм от нашето богато наследство- както направихме за нашия нов високооценен съдбоносен и изчистен дизайн, и му придадохме съвременна нотка. В бъдеще, емблемата GSe освен ще значи динамични, доставящи наслада от ръководството на колите, само че също по този начин и Grand Sport electric, изцяло в синхрон с нашите амбициозни проекти за превръщането в напълно електрическа марка ".

Към момента, Opel предлага общо 12 електрифицирани пазарни оферти, вариращи от зареждаеми (PHEV) хибриди като Grandland и новата Astra, до 100% електрически автомобила като Corsa-e, Zafira-e Life, Combo-e Cargo и Movano-e.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР