Днес Opel обяви, че компанията започва приемането на заявки за

...
Днес Opel обяви, че компанията започва приемането на заявки за
Коментари Харесай

Opel вече приема заявки за новите Astra GSe и Grandland GSe

Днес Opel разгласи, че компанията стартира приемането на поръчки за закупуването на специфичните нови GSe (Grand Sport electric) версии на Astra и Grandland.

На територията на Германия, топ-версията в цялото модификационно портфолио на новата Astra- Astra GSe с 225 конски сили, е оценена на 45 510 евро, а съответното предложение при Grandland- Grandland GSe с 300 конски сили и четири задвижващи колела, на 57 600 евро.

" Името носи заричане: Нашите върхови модели ще наелектризират клиентите ", споделя Флориан Хютл, изпълнителен шеф на Opel. " С върхови технологии, те оферират изключително динамична наслада от управлението- комбинирана с отговорност. Това е обезпечено също по този начин от по едно и също време мощните и с нулеви нездравословни излъчвания на локално равнище зареждаеми хибриди. С тези модели ние продължаваме да следваме нашата тактика по превръщането в напълно електрическа марка в Европа до 2028 година и марка, която се отличава с прочувствени коли ".

Opel Astra GSe, която дебютира и в комби версията си Astra Sports Tourer GSe, разполага със зареждаема (PHEV) хибридна задвижваща система с обща оптималната мощ от 225 конски сили и оптимален въртящ миг от 360 Нм.

GSe версиите на Astra получават редица промени и оптимизации, включително по системата за ръководство, окачването (намалено с 10 мм разстояние от пътя, нови пружини и амортисьори), спирачната система, особено конфигурирана електронна стабилизираща система и други. В оборудването на Opel Astra GSe и Astra Sports Tourer GSe са включени специфични 18-цолови джанти с въодушевен от концептуалната разработка Manta GSe дизайн, особено осъществяване на предната ризница, спортни предни седалки (AGR сертификат) с Alcantara тапицерия и други.

Grandland GSe идва с тематично осъществяване на екстериора и интериора си, а във връзка с задвижването се разчита на работата на 1.6-литров турбоагрегат и два електромотора. Благодарение на общата си оптималната мощ на системата от 300 конски сили и четирите задвижващи колела, Grandland GSe е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.1 секунди и оптималната скорост на придвижване от 235 км/ч.

Opel Grandland GSe се отличава от общоприетата версия със особено доработено окачване, създадено взаимно с KONI, а в оборудването на на спортната версия са включени 19-цолови алуминиеви джанти, неповторим заден дифузьор, осъществяване единствено с противоположен черен таван, AGR сертифицирани ергономични спротни седалки в Alcantara тапицерия и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР