Днес Opel обяви, че компанията вече приема заявки за закупуването на

...
Днес Opel обяви, че компанията вече приема
заявки за закупуването на
Коментари Харесай

Opel приема заявки за електрическата Corsa-e на цена от 29 900 евро

Днес Opel разгласи, че компанията към този момент приема заявки за закупуването на изцяло електрическата версия Corsa-e на новото поколение на хитовия за марката модел. Пилотната серия на електромобила- First Edition, се предлага както на цена от 32 900 евро, по този начин и на лизинг против 299 евро на месец.

Opel Corsa-e, която дава обещание самостоятелност от до 330 километра (WLTP цикъл на замерване), може да бъде поръчана на базова цена от 29 900 евро на територията на Германия, като клиентите ще могат да се възползват и от различни почтени преференции и облекчения. В общоприетото съоръжение на нивото на осъществяване Selection на електромобила са включени автоматична климатична апаратура, електронна паркинг спирачка, безключов достъп до интериора и пускане на задвижването с бутон, мултимедийна система със 7-инчов екран, както и голям брой системи за повишаване на дейната сигурност. Следващото равнище на съоръжение на Corsa-e- Edition, е оценено на 30 650, а над него е пилотното First Edition.

Батерията на -e е с потенциал от 50 kWh, идва с 8-годишна заводска гаранция и може да бъде презаредена до 80% за към 30 минути. Електромоторът на автомобила е с мощност от 136 конски сили и въртящ момент от 260 Нм. Колата може да се форсира от 0 до 50 км/ч за 2.8 секунд и от 0 до 100 км/ч за 8.1 секунди.

Първите доставки на електрическия автомобил Opel Corsa-e ще бъдат осъществени през пролетта на идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР