Днес около 7.15 часа е получен сигнал за въоръжен грабеж

...
Днес около 7.15 часа е получен сигнал за въоръжен грабеж
Коментари Харесай

Открити са две запалени коли, свързани с въоръжения грабеж на инкасо автомобил

Днес към 7.15 часа е получен сигнал за въоръжен обир на инкасо автомобил. Веднага са стартирани дейности по оглед на местопроизшествието. В момента тече огледа и ще се образува досъдебно произвеждане, което ще се води под надзора на градската прокуратура. Това заяви Николай Нотов от Столична дирекция на вътрешните работи. 

Прокуратурата е известена за случая и ще стартират съответни дейности. 

Това, което за момента знаем е, че автомобилът е инкасо. Превозвал е суми пари, които не могат да бъдат конкретизирани. Във връзка сме със съответните институции, които биха могли да кажат каква е била сумата. За зареждане на банкоматите. Според нас нападателите са знаели маршрута. В инкасо автомобилът е имало водач и охранител, което е лицето правило зареждането на банкоматите, отбелязва представител на Столична дирекция на вътрешните работи. 

Информацията, с която прокуратурата разполага, към момента е нищожна. Инкасо автомобилът е бил тампониран - пред него е застанал различен автомобил, който му препречва пътя, в този миг излизат няколко въоръжени хора, които пречупват охранителите, които са без съществени пострадвания. След това стартират да товарят парите. По всяка възможност сумата е огромна. В този миг идва още един еднакъв автомобил с украинска регистрация. Те се търсят, което значи, че не се са за тези коли, посочи зам. градският прокурор Иво Илиев.

Разследващите допускат, че има връзка с откритите опожарени коли покрай Околовръстното шосе, които дават отговор по марка и модел, с които са се движели причинителите. Има записи, които занапред ще бъдат оценени в детайли. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР