Днес официално започна записването на отборите за 23-ия общински Коледен

...
Днес официално започна записването на отборите за 23-ия общински Коледен
Коментари Харесай

Започнаха записванията за Коледния турнир по футзал в Пазард...

Днес публично стартира записването на тимовете за 23-ия общински Коледен шампионат по футзал в Пазарджик. Атрактивната демонстрация ще се състои на 24-25 декември в новата спортна зала " Иван Симеонов " (Зоната на здравето) и по традиция ще бъде под егидата на кмета на Общината Тодор Попов. Условията за присъединяване на тимовете са без смяна, оповестиха уредниците. Участващите в надпреварата отбори ще бъдат разпределени в предварителни групи. Всеки тим е формиран от 4 полеви играчи и вратар, а промените са хокейни. На полето ще се позволяват единствено състезатели с обувки за футзал(равна подметка) или вид платненки. Бутонки, калеври и " стоножки " са неразрешени.  

В идващите две седмици записванията за шампионата ще се одобряват на тел. 0889/888-900. На 15 декември ще  ще се изтегли жребият за мачовете от груповата фаза. 

И този път за призьорите в крайното отборно класиране са обезпечени купи и парични награди. Най-добрите в персоналното нареждане състезатели пък ще бъдат наградени с плакети и предметни награди. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР