Днес официално встъпи в длъжност новият административен ръководител на Апелативната

...
Днес официално встъпи в длъжност новият административен ръководител на Апелативната
Коментари Харесай

Новият ръководител на Апелативната спецпрокуратура встъпи в длъжност

Днес публично встъпи в служба новият административен началник на Апелативната профилирана прокуратура Ивайло Ангелов. На церемонията участва основният прокурор на Република България Иван Гешев, който връчи акта за встъпване в служба.

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет избра единомислещо Ивайло Ангелов за административен началник на Апелативна профилирана прокуратура на 03.11.2021 година



Ивайло Ангелов е магистър по „ Право “ на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Има 22 години юридически стаж. През януари 1999 година стартира работа като правосъден претендент в Окръжен съд-Плевен, а по-късно като следовател в Окръжна следствена служба-Плевен.

През април 2001 година става прокурор в Районна прокуратура-Плевен. Последователно заема постовете заместител областен прокурор в Районна прокуратура-Плевен и прокурор в Окръжна прокуратура-Плевен.

В Националната следствена работа Ивайло Ангелов работи от 2020 година и става представител на институцията. Ръководител е на отдел „ Специализиран “ в Национална следствена служба.

Ивайло Ангелов е учител в Националния институт по правораздаване. Награждаван е неведнъж, почетен е с плакет „ Прокуратура на Република България “ за проявен висок професионализъм в осъществяване на служебните отговорности. Автор е на голям брой научни изявления в региона на правото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР