Днес обсъждахме управленска и законодателна програма за кратък период от

...
Днес обсъждахме управленска и законодателна програма за кратък период от
Коментари Харесай

Василев на срещата на БСП с отцепниците: Внимавайте с ''Има такъв народ'

Днес обсъждахме управническа и законодателна стратегия за къс интервал от няколко месеца, едвам обезпечи стабилността на страната. Утре до края на деня ще предоставим мнение по измененията в управническата стратегия.

Това сподели министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев след среща с Българска социалистическа партия за сформиране на държавно управление, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Изразих мнение, което сътрудниците също поддържат - че сме скептично настроени към диалогичността и искреността на Има Такъв Народ в договарянията, знаем характера на партията и кое е водещо за нея, предизвестили сме възможните сътрудници от втори гърмеж, провокиран от този сътрудник.

Персонален състав не е коментиран, аз не съм поставял условия да съм министър. Някои отцепници от Има Такъв Народ няма да поддържат държавно управление с министри от Има Такъв Народ, безапелационен бе Василев.

Нашите гласове нямат тежест, която да реши дали ще има или няма да има държавно управление. Въпросът е трите партии - Българска социалистическа партия, Демократична България и Политическа партия да се схванат с непредвидимия сътрудник - Има Такъв Народ. На нас ни е ясно желанието на хората да има работещо държавно управление, само че е значимо и да има устойчиво болшинство за обещаните промени. Подкрепата на самостоятелните депутати зависи от програмата, и от персоналните условия на Има Такъв Народ кои браншове счита да вземе, допълниха отцепниците./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР