Днес облачността ще е разкъсана, средна и висока, без валежи.

...
Днес облачността ще е разкъсана, средна и висока, без валежи.
Коментари Харесай

Още малко ще се затопли, силен вятър в Монтана и Враца

Днес облачността ще е раздрана, междинна и висока, без превалявания. Сутринта в низините ще има мъгла или ниска облачност, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Ще е съвсем безшумно с минимални температури сред минус 1° и 4°, в София - към 1°. В множеството региони ще духа до сдържан югозападен вятър, тук-там северно от планините ще е краткотрайно мощен и с него ще се придвижва топъл въздух. Жълт код за пориви на южния вятър до 20-22 m/s е разгласен в южната част от области Монтана и Враца.

По западното поречие на Дунав и в западната част на Горнотракийската равнина ще се задържи съвсем безшумно и мъгливо, там температурите ще останат ниски. В останалата част от страната преобладаващите оптимални ще са сред 9° и 14°, в София - към 12°.

Над планините ще има висока и междинна, най-вече раздрана облачност. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад и с него дневните температури ще се покачат.

По Черноморието облачността ще е забележителна, без превалявания. Ще духа сдържан южен вятър. Максималните температури ще са 9°-12°. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР