Днес облачността ще е променлива, след обяд - често значителна.

...
Днес облачността ще е променлива, след обяд - често значителна.
Коментари Харесай

Времето остава хладно, ще духа северен вятър

Днес облачността ще е променлива, след обяд - постоянно забележителна. На места, основно в планинските региони, кратковременно ще превали . Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Ще остане относително хладно, с оптимални температури най-вече сред 16° и 21°.

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще бъде доста по-високо от междинното за месеца.

По Черноморието ще доминира слънчево време. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 16° - 18°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

В планините облачността ще е променлива, след обяд - купеста и купесто-дъждовна и тук-там едва ще превали. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи, до мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 5°.

В събота над по-голямата част от страната ще е слънчево. Над източните региони ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали. Вятърът ще е слаб до сдържан, от север-северозапад, до вечерта ще се обърне от юг, ще е слаб. Дневните температури ще са с два-три градуса по-високи, само че сутринта ще е хладно.

В неделя преди обяд ще е слънчево. В следобедните часове от северозапад ще стартира нарастване на облачността и до среднощ тук-там в северозападната половина от страната ще превали временен дъжд. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25° .

В понеделник преди обяд ще е слънчево , след пладне ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там, с по-голяма възможност в планинските региони, ще превали временен дъжд, ще прегърми. Дневните температури едва ще се намалят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР