Днес облачността ще е променлива, по-значителна над Източна България. Ще

...
Днес облачността ще е променлива, по-значителна над Източна България. Ще
Коментари Харесай

Времето: Температурите падат, ще вали

Днес облачността ще е променлива, по-значителна над Източна България. Ще има краткотрайни превалявания, а тук-там основно в източните региони и Рило-Родопската област ще прегърми. Ще духа до сдържан, в Северна България и краткотрайно мощен западен вятър. Максималните температури ще се намалят и ще са сред 13° и 18°.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд, над към 2100 метра – от сняг. Главно в Родопите ще има условия за гръмотевични стихии. Ще духа сдържан западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра – към 3°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд, по-интензивни в часовете преди обяд. На обособени места ще има и гръмотевична активност. Вечерта преваляванията в множеството места ще спрат и облачността ще стартира да се раздира. Сутринта южният вятър ще се ориентира от запад, ще е слаб до сдържан. Максималните температури ще са сред 12° и 17°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 3 бала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР