Днес облачността ще е променлива, често намаляваща до предимно слънчево.

...
Днес облачността ще е променлива, често намаляваща до предимно слънчево.
Коментари Харесай

Променлива облачност с превалявания на места

Днес облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до най-вече слънчево. По-значителна облачност ще има след обяд над планинските региони и Североизточна България, тук-там там ще превали едва. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Минимални температури - сред 4° и 9°, оптимални - сред 14° и 19°, в София - към 14°.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна и след обяд тук-там ще има валежи от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 1°.

В началото на новата седмица, с сдържан и мощен вятър, ще нахлува леден въздух. В понеделник ще има превалявания от дъжд, покачва се вероятността да са обилни по количество, в южните региони от страната ще има и гръмотевици. Бързо и сензитивно ще става студено и към вечерта във високите полета на Западна България дъждът ще минава в сняг.

Във вторник и сряда ще бъде студено и прохладно, към момента с превалявания, ще има и дъжд, и сняг, повече през първия ден в източните региони, където ще има и гръмотевици.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР