Днес облачността ще е предимно значителна, на отделни места, главно

...
Днес облачността ще е предимно значителна, на отделни места, главно
Коментари Харесай

Облачно, но топло за сезона днес

Днес облачността ще е най-вече забележителна, на обособени места, основно в следобедните часове, ще превали слаб дъжд, в планините над към 2000 m - сняг. До към обяд тук-там в Горнотракийската равнина и котловините на Югозападна България ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб, в Северна и Източна България - до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са сред 9° и 14°, малко по-ниски в Горнотракийската равнина, където мъглата ще бъде трайна, в София - към 9°.

В планините облачността ще е най-вече забележителна. На обособени места ще има превалявания от слаб сняг, под към 2000 m - от дъжд. Ще духа мощен, по високите и открити елементи краткотрайно плевел северозападен вятър.

По Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, по южното крайбрежие пред обяд с мъгла. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 9°-11°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, в северните региони - 3 бала.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР