Днес облачността над по-голямата част от страната ще е значителна.

...
Днес облачността над по-голямата част от страната ще е значителна.
Коментари Харесай

Днес облачно на места с валежи. Максималните температури ще са между 20° и 25°

Днес облачността над по-голямата част от страната ще е забележителна. Валежи от дъжд ще има основно в следобедните часове в Югозападна България, а по-късно денем и на обособени места в североизточните региони и Черноморието. Ще духа слаб до сдържан източен, в Източна България - северен вятър. Максималните температури ще са сред 20° и 25°, в София - към 20°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Над планините ще доминира облачно време, а високите била и върхове ще бъдат обхванати от облаци. Валежи от дъжд ще има основно в масивите от югозападната част на страната и западните дялове на Стара планина, като на повече места ще бъдат те в следобедните часове. По най-високите върхове на Рила и Пирин ще превалява най-вече сняг. Вятърът ще е слаб до сдържан от изток-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра – към 8°.

По Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна. Вечерта на обособени места ще има валежи от дъжд. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са 22°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, през нощта против петък ще стартира да се усилва.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 11 мин. и залязва в 19 ч. и 29 мин. Продължителност на деня: 12 ч. и 18 мин. Луната в София залязва в 8 ч. и 38 мин. и изгрява в 20 ч. и 10 мин. Фаза на Луната: един ден след пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР