Днес облачността и над южните райони ще се увеличи, ще

...
Днес облачността и над южните райони ще се увеличи, ще
Коментари Харесай

Отново дъждовен ден

Днес облачността и над южните региони ще се усили , ще е най-вече купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, в следобедните часове в обособени региони краткотрайно интензивни и съпроводени с гръмотевици.

За това предизвестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Значителни количества ще има на изолирани места в планинските региони. Вятърът ще е до сдържан, от запад-северозапад, към края на деня в Източна България - от север-северозапад. Ще е хладно с оптимални температури, в по-голямата част от страната, сред 15° и 20°, до към 22° в обособени региони в Южна България.

В планините ще бъде най-вече облачно, по високите елементи и мъгливо. Ще има краткотрайни, тук-там краткотрайно интензивни и обилни по количество превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Над 2000 метра ще вали сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 2°.

По Черноморието ще е най-вече облачно. Ще има превалявания от дъжд, в обособени региони краткотрайно интензивни, обилни по количество и съпроводени с гръмотевици.

Ще духа сдържан вятър от северозапад, по здрач от север. Ще е хладно с оптимални температури 16°-18°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, единствено в най-южните региони по здрач ще се усили до 3 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР