Днес няма много възможности за диалог в политическото пространство, защото

...
Днес няма много възможности за диалог в политическото пространство, защото
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Основната разделителна линия в политиката е за или против Путин

Днес няма доста благоприятни условия за разговор в политическото пространство, " тъй като нормално той се случва въз основата на ценностна непосредственост ". Такава позиция изрази пред БНР медийният специалист Георги Лозанов.

" В политическата ни обстановка полезностите на партиите стават неразпознаваеми. В дебатите върви антиговорене, което обаче разрушава политическата система и доверието на хората... Колкото по-скарани са българските политици, толкоз по-трудно е да си представяме трайни и годни структури, върху които да стъпи ръководството на страната. "  - разяснява той.

Лозанов напомни своя теза отпреди две години, че в България е настъпил краят на лидерската политика.

Той уточни главната разграничителна линия сред партиите - дали си " за ", или си " срещу " Владимир Путин.

" След изборите ще се разкрият по-ясно действителните позиции по тази съществена тематика. Говоренето за газа е постоянно в акцията. Газът сега е оръжие и да се вършим, че това е стока за бита, това е заставане на страната на Путин. В нападателната си политика Путин докара нещата до там, че не може да има неутралитет. "

По думите му, медийните акции преди изборите имат две елементи - предизборна борба и ревю. „ От този церемониал политиците с действителни шансове за влизане в Народното събрание не са недоволни. На фона на гастрольорите те стоят по-органично. “ – разясни специалистът, като уточни, че няма добър метод това да бъде отстранено. Той означи, че за гастрольорите  колкото по-често има избори, толкоз по-добре.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР