Днес Nissan разкри подробности за интересна и уникална инициатива- първото

...
Днес Nissan разкри подробности за интересна и уникална инициатива- първото
Коментари Харесай

100% електрическият Nissan Ariya потегля на уникално предизвикателство

Днес Nissan разкри детайлности за забавна и неповторима инициатива- първото в света странствуване с напълно електрическа кола от Северния до Южния полюс.

Основните настоящи "лица " в това предизвикателство са 100% електрическият и приключенецът Крис Рамзи, които се чака да изминат повече от 27 000 километра от началото, до края на своето странствуване.

От Nissan разясняват, че с начало март идната година, "тандемът " ще премине през съществени провокации, като по време на пътешествието са планувани външни температури от -30 до 30 градуса, разнообразни терени и други комплицирани условия. От автомобилната марка споделят също по този начин, че Рамзи ще стане първият човек, който ще кара автомобил от Арктика през Северна, Централна и Южна Америка, преди да премине към Антарктида.

Представителят на Nissan Ariya e-4ORCE, който ще бъде употребен от Рамзи по време на приключението ще бъде в допълнение модифициран, включително особено окачване, гуми, спомагателни защитни детайли по екстериора и други. Успоредно с това обаче, в приключението, под формата на сервизен автомобил, по време на пътуването през Северна и Южна Америка, ще бъде употребен изцяло сериен представител на Ariya.

От Nissan споделят също по този начин, че това не е първото "електрическо " премеждие на Рамзи. През 2017 година, дружно с жена си, стана първи участник приключил с напълно електрически автомобил- LEAF.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР