Днес Nissan Motor представи пред света новият си стратегически бизнес

...
Днес Nissan Motor представи пред света новият си стратегически бизнес
Коментари Харесай

The Arc на Nissan обеща 30 нови модела до 2026 година. 16 ще бъдат електрифицирани

Днес Nissan Motor показа пред света новият си стратегически бизнес проект The Arc, който има за цел да ускори цената и усъвършенства конкурентоспособността и рентабилността на компанията.

Според The Arc, Nissan Motor има намерение да добави нови 1 000 000 автомобил и да усили маржа на оперативната си облага д повече от 6% до края на 2026 година спрямо 2023-а.

От автомобилната марка споделят, че са планувани пазарни лансирания на 30 нови модела, 16 от които ще бъдат електрифицирани, а 60% от моделите на компанията, оборудвани с мотор с вътрешно горене, ще бъдат осъвременени и актуализирани до края на 2026 година.

Очакванията на Nissan са за пазарен микс на електрифицираните й модели на равнище от 40% в международен мащаб до 2026 година и до 60% до края на десетилетието.

Предвижданията на Nissan за европейския пазар са свързани с лансирането на шест напълно нови модела и достигането на пазарен дял на напълно електрическите коли на марката от 40%.

От Nissan са си сложили за цел намаляването на цената на идващото си потомство напълно електрически коли с 30% спрямо настоящото пазарно позициониране на Ariya, както и равнене на цените на електрически и ДВГ моделите си до края на 2030 година.

По отношение на софтуерните разработки, от Nissan подчертават върху идващото потомство на системата ProPILOT, което се чака да предложи изцяло самостоятелно ръководство от точка А до точка В, включително по автомагистрали, междуградски и частни пътища, и паркинги.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР