Днес Nissan анонсира, че марката е постигнала изключителен напредък, като по време

...
Днес Nissan анонсира, че марката е
постигнала изключителен напредък, като
по време
Коментари Харесай

Nissan с технологичен пробив, който може да допринесе значително за намаляването на вредните емисии

Днес Nissan анонсира, че марката е постигнала извънреден прогрес, като по време на тествания екипът на компанията е отчел 50% топлинна ефективност в двигателното си задвижване e-POWER, при междинен индикатор в индустрията от 30-40%.

e-POWER задвижващата система на Nissan използва стилен мотор с вътрешно горене, който се употребява за генериране на електрическа сила, акумулирана в батериен блок, и употребена за директно задвижване на две или четири от колелата на автомобила.

Подобряването на успеваемостта на двигателя с вътрешно горене на системата за задвижване има директна връзка с повишаването на общата й успеваемост и най-вече дава обещание съществено усъвършенстване на екологичните индикатори на работата й. За постигането на по-добрата ефективност на мотора си, екипът на Nissan е работил по концепцията STARC (strong, tumble and appropriately stretched robust ignition channel) за оптизирането на гориво-въздушната примес и запалването.



Подобряването на термичната ефективност на мотора с вътрешно горене на хибридната e-POWER задвижваща система е в състояние да усъвършенства с 25% горивната ефективност спрямо актуалните средни показания при успеваемост от 40%
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР