Днес ни очакват множество интригуващи сблъсъци в няколко турнира. България

...
Днес ни очакват множество интригуващи сблъсъци в няколко турнира. България
Коментари Харесай

България-Парагвай и четвъртфинали в WTA: Коментирайте днешните мачове


Днес ни чакат голям брой завладяващи конфликти в няколко шампионата. България посреща Парагвай в подготовка от Световна група II за купа „Дейвис“, като мачовете ще се играят през днешния ден и на следващия ден в зала „София“.

Сблъсъкът стартира през днешния ден от 16:00 ч., като Димитър Кузманов ще се изправи против Ернардо Ескура, а във втория дуел за деня Александър Лазаров ще играе с Даниел Вайехо (№1985).

Междувременно на WTA 250 шампионата в Лион представителката на домакините Каролин Гарсия ще опита да продължи мощното си показване против Алисън Ван Уитванк, а в последния мач за деня втората сложена Сорана Кърстя ще се изправи против Анна Бондар.

Пълната стратегия за шампионата в Лион можете да видите ТУК

Денят в Монтерей ще стартира с напълно испански конфликт сред Сара Сорибес Тормо и Нурия Паризас Диас, а в трети мач от програмата на централния корт Елина Свитолина ще се изправи против Мария Осорио Серано, след което е дуелът сред втората в схемата Лейла Фернандес и Киан Уан.

Пълната стратегия за шампионата в Монтерей можете да видите ТУК

Днес ще има и още няколко мача с българско присъединяване. Симон-Антони Иванов ще се изправи против Алекс Пухолрас (№574) на осминафинала на ITF шампионата в Анталия, а на четвъртфиналите в Монастир Джулия Терзийска ще играе с Катарина Кузмова (№738).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР