Днес нашите момчета изиграха един добър мач.“ Думите са на треньора

...
Днес нашите момчета изиграха един добър мач.“
Думите са на треньора
Коментари Харесай

Фулвио Пеа: Загубихме заради глупава грешка

„ Днес нашите момчета изиграха един добър мач. “

Думите са на треньора Фулвио Пеа след загубата на Хебър (Пазарджик) от Черно море. Новаците отстъпиха с 0:1 във Варна след късен гол в мач от 10-ия кръг на efbet Лига.

„ Започнахме малко по-трудно в първите 5 минути, по-късно влязохме в мача и играхме добре. Направихме една глупава неточност при наш корнер, оставихме огромно пространство на нашите съперници и те се възползваха от това. Поне се опитахме да намерим някакво равновесие, това беше най-важното през днешния ден. Естествено, че имахме тежък резултат предходната седмица, и през днешния ден играчите демонстрираха, че могат и по-добре. Наистина от всяка една позиция довечера играхме по-добре ", съобщи наставникът на Хебър.

„ Трябва да продължим да работим добре и през идната седмица, а в случай че продължаваме да го вършим, то и резултатите ще се подобрят. Нормално беше през днешния ден да включим някои от новите играчи, естествено би трябвало им време да намерят своето място в тима. Ние единствено би трябвало да мислим по какъв начин да се развиваме и да използваме и най-малката опция за отбелязване на гол, когато играем против тимове, които също се борят за оцеляването си. Ние в този момент имаме много футболисти и би трябвало да избираме. На базата на това кои играчи са най-добре готови, ние ще избираме кои да играят в идващите мачове “, добави Фулвио Пеа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР