Днес над западната половина от страната ще се задържи предимно

...
Днес над западната половина от страната ще се задържи предимно
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 10° и 15°

Днес над западната половина от страната ще се задържи най-вече слънчево и съвсем безшумно. Над Източна България ще бъде най-вече облачно, в обособени региони и ще преръмява. Към края на деня и там ръмежите ще спрат и облачността ще стартира да се раздира и понижава. В Източна България ще продължи да духа слаб до сдържан северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 15°, в Лудогорието малко по-ниски, в София - към 12°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините в западната половина от страната ще бъде най-вече слънчево. Значителна облачност ще има над източните региони от Стара планина, както и над Странджа и Сакар, само че ще остане съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 6°-7°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието ще бъде облачно, тук-там с ръмежи, които по здрач ще спрат и облачността ще се раздра. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 6° и 8°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, само че ще отслабва.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 22 мин. и залязва в 18 ч. и 00 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 38 мин. Луната в София залязва в 2 ч. и 17 мин. и изгрява в 11 ч. и 16 мин. Фаза на луната: един ден след първа четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР