Днес над западната половина от страната облачността ще е значителна,

...
Днес над западната половина от страната облачността ще е значителна,
Коментари Харесай

Днес облачно с максимални температури между 16°-26°

Днес над западната половина от страната облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. Ще има превалявания от дъжд, тук-там основно в планинските региони след обяд ще са интензивни и съпроводени с гръмотевици. Остават изискванията и за градушки. На изток ще е съвсем без превалявания и с повече слънчеви часове. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е най-вече слаб. Максималните температури ще са в необятни граници, от 16°-18° в Северозападна България до 24°-26° в югоизточните региони от страната, в София - към 20°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В масивите от Западна и Централна България облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна облачност. Сутринта в обособени региони, а след обяд на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан северозападен вятър, по високите част от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра - към 10°.

По Черноморието облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна, само че ще е без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 23° - 25°. Температурата на морската вода е 20°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 49 мин. и залязва в 21 ч. и 4 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 14 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 53 мин. и залязва в 16 ч. и 18 мин. Фаза на луната: три дни след последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР