Днес над Западна България облачността ще е променлива, а над

...
Днес над Западна България облачността ще е променлива, а над
Коментари Харесай

Валежите спират, над цялата страна ще се изясни

Днес над Западна България облачността ще е променлива, а над Източна – забележителна, към и след обяд купеста и купесто-дъждовна и на доста места там още веднъж ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология, съобщи БНР.

Вечерта преваляванията ще спрат и над цялата страна ще се обясни.

Вятърът ще е слаб, последователно ще се ориентира от североизток, а вечерта от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат 24° и 29°, по-ниски в източните региони, в София към 24°.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд над масивите от Източна България – купеста и купесто-дъждовна и ще има превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 17°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, с краткотрайни превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-20°. Температурата на морската вода е 12°-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР