Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево.

...
Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево.
Коментари Харесай

Работната седмица си отива със слънчево, но студено време


Днес над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. По-значителни нараствания на облачността ще има над планинските, а преди обяд и над източните региони, само че без превалявания. Северозападният вятър ще отслабне, а до вечерта в доста региони и ще стихне. Максималните температури ще са сред минус 1 и 4 градуса, предвиждат синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология. През нощта против събота от запад още веднъж ще се заоблачи.

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за януари - ще продължи да се покачва и ще се приближи до междинното за месеца.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна, а след обяд краткотрайно ще се раздра и намалее. Ще духа мощен вятър от северозапад, който вечерта краткотрайно ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 4 градуса, на 2000 метра - към минус 10.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, с по-значителни нараствания на облачността преди обяд, само че без превалявания. Ще духа сдържан северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималните температури на въздуха ще са 4-6 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода 9-10 градуса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР