Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево.

...
Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево.
Коментари Харесай

Днес ще бъде слънчево, но студено

Днес над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. По-значителна облачност ще има над Североизточна България и заради ниските температури там ще прехвърча сняг. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, с който ще продължи да прониква леден въздух. Максимални температури: сред минус 1 и 4 градуса, в София - минус 1- 0 градуса, осведоми Дарик, цитирайки Национален институт по метеорология и хидрология п.

Атмосферното налягане ще бъде доста по-високо от междинното за декември. През деня ще се задържи съвсем без смяна.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Щае духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 3-4 градуса. Температурата на морската вода е сред 9 и 11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, само че студено. Ще духа слаб, след обяд по високите елементи - сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 4 градуса, на 2000 метра - към минус 9 градуса.

През идващите два дни ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от запад.

В четвъртък ще е много студено, минималните температури ще са сред минус 12 и минус 7 градуса, а оптималните - сред минус 3 и 2 градуса. В петък ще са с 3-4 градуса по-високи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР