През деня ще се задържи предимно облачно. Преди обяд в

...
През деня ще се задържи предимно облачно. Преди обяд в
Коментари Харесай

Ще продължат ли валежите и днес

През деня ще се задържи най-вече облачно . Преди обяд в Източна България към момента ще има превалявания от дъжд. След обяд валежи ще има тук-там в Западна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 15° и 20°, в София - към 16°. Това сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и дъждовно, след обяд преваляванията ще отслабват и стопират. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 14° - 15°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще е забележителна и ще превалява дъжд, над към 1800 метра – сняг. По-значителни ще са преваляванията в Странджа и Сакар. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра – към 2°.

Във вторник и сряда ще има забележителна облачност, след обяд над Западна България - купесто дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания, в югозападните региони - краткотрайно интензивни и обилни по количество, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще бъдат сред 5° и 10°, а оптималните - сред 15° и 20°.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР