Днес, на прекрасния празник Игнажден, бяха осветени 30 броя Opel

...
Днес, на прекрасния празник Игнажден, бяха осветени 30 броя Opel
Коментари Харесай

БТА се електрифицира с 30 Opel Mokka Electric

Днес, на прелестния празник Игнажден, бяха осветени 30 броя Opel Mokka Electric, които стават част от автопарка на Българска телеграфна агенция. Българската телеграфна организация предприе стъпка към електрификация. Електрическите коли ще бъдат разполагаем на репортерите и кореспондентите на националната новинарска организация в София и страната. За потребностите им в двора на Българска телеграфна агенция са построени три зарядни станции.

Белоградчишкият свещеник Поликарп освети тридесетте нови Opel Mokka Electric на Българската телеграфна организация (БТА) на публична гала, като благослови електроавтомобилите и работещите в Българска телеграфна агенция и пожела всяко пътешестване да приключва с мир.

По време на събитието участваха министърът на околната среда и водите Юлиян Попов, регионалният шеф на Велико Търново Ивайло Здравков, заместник-кметовете на София Надежда Бобчева и Станислав Барбутов, кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков, посланикът на България в Букурещ Радко Влайков, Любка Анастасова, началник на план " Красива България " в Министерството на труда и обществената политика.

Попов поздрави Българска телеграфна агенция за изключителната самодейност. По думите му бъдещето ни е точно в електромобилността, която идва доста бързо.

Вчера, на 19 декември, екологичната инвестиция на организацията, бе показана на еврокомисаря по въпросите на нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта Илиана Иванова, която бе една от първите тествали Opel Mokka Electric.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР