Днес на най-високата трибуна у нас - тази на Парламента,

...
Днес на най-високата трибуна у нас - тази на Парламента,
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова за ГЕРБ: И инструментът на Господ няма да ги спаси, твърде много мъка на хората и разсипия на клетата ни България докараха!

Днес на най-високата естрада у нас - тази на Парламента, се изправи една семпла интелектуално и прочувствено женица, окичила се с съвсем купата ръководител на ПГ и грачи ли, грачи. Да, ето това е еманация, само че не на българския дух. Нищо, че се води НАРОДЕН представител. Тя съставлява себе си и шайката, която й ръкопляска. Тя е тяхна еманация и въплъщава интеликтуалното дъно, блатото, в което преобладават простотията, наглостта, нискочелата креслива надменност, войнстващия примитивизъм и стряскащата биологичност в държанието. Имала съм директен допир с това нещо като министър на опазването на здравето. Гнусно е.

Сигурна съм, че не е надалеч деня, когато този сбириток от еманации /не единствено от групата грабители на България, само че и ДПС/ ще има опция да си написа необразовано записките от постройката на бул. Столетов 21.
И инструментът на Господ няма да ги избави, прекалено много тъга на хората и пагуба на клетата ни България докараха!

Видовден иде, някой го назова Рашковден. Неизбежно е, десита, деници, маноилчета, томчета, любендиловчета и сходни. И умерено, вождът ви ще е най-отпред на процесията към бул Столетов, в случай че до тогава не е избягал в чужбина, както наподобява на един същински противен гризач.

Цветеслава Гълъбова, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР