Днес много учени стигат до разбирането, че нашият физически свят

...
Днес много учени стигат до разбирането, че нашият физически свят
Коментари Харесай

Накъдето е насочено вашето внимание – там изтича вашата енергия

 pic-28-09-2017-1348451 Днес доста учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрестанен поток от сила, който  сформира  действителни обекти и събития единствено с помощта на нашата мисъл. Ето за какво духовните хора, езотериците споделят, че на практика всеки човек има собствен физически свят, в който той е и Бог и стопанин.

Но неумението да се ръководят личните мисли и страсти води до там, че човек основава неприятен, или просто ужасяващ свят за себе си, в който той не е  Бог, а евентуално последният плебей. Може ли тази странна обстановка да се промени?

Оказва се, че това е допустимо и много обикновено, въпреки че, въпреки това – това е мъчно, тъй като индивидът се състои от привички, които да унищожи е все едно да унищожи остарялата си къща и да построи нова на нейно място …

Един от най-пагубните привички на елементарния човек е да насочва  вниманието си не към това, което ще му носи положително. Защото  вниманието е сила, а  по-вярно е да се каже, че накъдето насочваме вниманието си, там се насочва и силата ни.

А в случай че човек  непрекъснато насочва вниманието си към, да речем, тв приемника, от екрана на който се излива завист и чернилка, към политиката, където в допълнение към войни, революции и всевъзможни битки, е прекомерно малко положителното, порнография или филми на ужасите, авантюристичен и по този начин нататък, това всичко той вкарва в  своя свят.

Практически човек непрестанно храни някой с силата си, която му дава Всевишният, като губи опцията да ръководи тази сила с мислите си и с верния си порив.

Както са казвали мъдреците във всички времена, овладей вниманието си – и ще завладееш света, в  него ще станеш господ и стопанин, а не  последния парцал, с  който всички ще си бършат  краката. Затова се оказва, че всеки сам  разрешава да прави това за себе си, той самичък си основава подобен трагичен свят за себе си.

Как можете да измененията навиците си, т.е. да се научите да съсредоточавате вниманието си тъкмо там, където е належащо за вашето благоденствие? Първо се научете  постоянно да бъдете „ тук и в този момент “, което ще ви разреши да контролирате вниманието си, насочвайки го към  нужната, наложително позитивна посока.

Трудно е всичко това  единствено в начален стадий, а по-късно умеенето    да контролирате вниманието си се трансформира в табиет (бързо), и  светът към вас внезапно ще стартира да се трансформира по магически метод – по този начин, както вие желаете.

Защото повече няма да имате безпочвени мечти за божествен живот, а за съответна работа с силите. А работата  с пот на челото ще ви се наложи да вършите единствено първоначално, в бъдеще това ще бъде креативен развой, който нормално ще е под напрежение (много напрегнат) и в това време толкова  забавен, даже – трогателен.

Не е инцидентно, че творчеството се съпоставя с най-откровената и ефикасна молитва, по време на която душата на индивида се въодушевява и  отлита на седмото небе …

 


13- те думи, които непреклонно източват вашата позитивна сила

 

Тези 13 думи – не са толкоз доста, като се има поради, че някои от тях би трябвало изцяло да се изхвърлят, а останалите сполучливо да се заменят със синоними. Късметът…

Цялата публикация

Вие не можете да заобиколите неумолимия кармичен Закон за опазване на силата

 

“Законът за опазване на силата е един  от най-фундаменталните закони, съгласно които най-важна физическа големина – силата,  се резервира в една изолирана система. На Този закон се подчиняват всички, без…

Цялата публикация

Сексът като източник на сила или по какъв начин дамата “захранва ” мъжа

Жената е скъп източник на сила за мъжа. Именно от дамата зависи дали брачният партньор й ще е милионер или чистач. Колкото повече е женската сила, толкоз по-богато ще е семейството…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР