Днес министър-председателят в сянка излезе на светло, заяви пред журналисти

...
Днес министър-председателят в сянка излезе на светло, заяви пред журналисти
Коментари Харесай

Костадинов за номинацята на Василев: Премиерът в сянка излезе на светло

Днес министър-председателят в сянка излезе на ярко , съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание Костадин Костадинов, водач на „ Възраждане “ и ръководител на парламентарната група на партията. 

Костадинов разяснява номинацията на съпредседателя на „ Продължаваме Промяната “ Асен Василев за министър-председател, с която най-голямата парламентарно показана политическа групировка ще се опита да осъществя проучвателния мандат за сформиране на кабинет, който през днешния ден ще получи от президента. Според Костадинов няма никаква разлика сред сегашния министър председател в оставка Кирил Петков и вицепремиера Асен Василев, който управлява и Министерството на финансите. 

„ Заявихме го и при консултациите при президента, че няма да подкрепим какъвто и да било кабинет в този тотално привършен и морално банкрутирал парламент “, сподели още водачът на „ Възраждане “. 

за експулсирането на съветските дипломати и ултиматума към България от страна на посолството на Руската федерация Костадинов разяснява, че би трябвало да бъде призован незабавен Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС) при президента, за което към този момент е направено предложение, подписано от представители и на други обединения. 

„ Ние пуснахме сигнал до Софийска градска прокуратура , с който желаеме да бъде разследвано лицето Кирил Петков за осъществени от него закононарушения по работа “, сподели още Костадин Костадинов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР