Днес минималните температури ще бъдат между 4° и 9°, в

...
Днес минималните температури ще бъдат между 4° и 9°, в
Коментари Харесай

Валежите ще спрат и облачността ще се разкъса

Днес минималните температури ще бъдат сред 4° и 9°, в София - към 6°. Преди обяд в Западна България преваляванията краткотрайно ще спрат и облачността ще се раздра. След обяд над планинските региони ще се развие купеста облачност и на обособени места още веднъж ще превали временен дъжд.

Над източната половина от страната през целия ден ще доминира слънчево време. Това заяви дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология. Ще духа слаб вятър от източната четвърт. Дневните температури едва ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 17° и 22°, в София - към 18°.

През нощта против неделя от югозапад още веднъж ще се заоблачи и ще стартират превалявания от дъжд.

В планините преди обяд преваляванията краткотрайно ще спрат и облачността ще се раздра. След обяд над масивите от Западна България ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд, с гръмотевици; над 2000 метра ще превали сняг. Ще духа слаб, по билата до сдържан вятър от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб вятър от източната четвърт. Максимални температури: 16°-18°.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР