Днес MINI обяви, че производството на актуалното триврато MINI е

...
Днес MINI обяви, че производството на актуалното триврато MINI е
Коментари Харесай

1 000 000 от актуалното триврато MINI

Днес MINI разгласи, че производството на настоящото триврато MINI е достигнало границата от 1 000 000 екземпляра.

Юбилейният автомобил, който е правоприемник на истинската концепция за оптимален интериорен шир при минимални размери, е представител на 100% електрическата му версия MINI Cooper SE, която в тази ситуация е изпълнена в емблематичното екстериорно решение British Racing Green и е предопределено за клиент в Канада.

Актуалното потомство на тривратото MINI беше показано през 2013 година, а малко по-късно стана притежание и на потребителите в международен мащаб. Налично в типичен бензинови и дизелови модификации, компактният първокласен автомобил получи редица специфични и лимитирани версии, включително и рисковата и лимитирана като произвеждане MINI John Cooper Works GP.

MINI John Cooper Works GP беше показан публично през 2019 година по време на интернационалното ревю в Лос Анджелис и се трансформира в най-бързата кола, която марката в миналото е създавала.

Автомобилът дебютира с двулитров, четирицилиндров турбоагрегат (MINI TwinPower Turbo Technology) с оптималната мощ от 306 конски сили и величествен оптимален въртящ миг от 450 Нм, опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 5.2 секунди и оптималната скорост на придвижване от 265 км/ч.

Със 75 конски сили по-голяма мощ от MINI John Cooper Works, беше изпълнен с редица характерни за версията си новости, включително особено усъвършенстван охладителна система, особено създадена спортна изпускателна система, 8-степенна роботизирана предавателна кутия Steptronic, усъвършенствано и снижено към пътя с 10 мм спрямо MINI John Cooper Works спортно окачване, неповторима за версията спортна спирачна система, тематични предна и задна престилка, напълно нов заден спойлер, карбонови вежди на калниците и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР