Днес малкият Коко навършва 4 годинки и само от нас

...
Днес малкият Коко навършва 4 годинки и само от нас
Коментари Харесай

Майката на малкия Коко се обърна към всички българи: Със сълзи на очи и свито сърце ви моля да помогнете на моето ангелче

Днес дребният Коко навършва 4 годинки и единствено от нас зависи да му помогнем да има обикновено детство и бъдеще. Дарителската акция за лекуването на Калоян Казаков от Шумен продължава. Той страда от второстепенен недостиг на лактазата, нецелиакична глутеновата нетърпимост и детски аутизъм. Към момента терапиите на Коко не престават, посредством главно на донори.

От май 2016 година бяха направени поредност от начинания за събиране на нужните средства. Последният и най-ефективен за Коко и фамилията му метод на подаяние, е посредством профилираната онлайн платформа на фондация Help Karma .

Можете да видите профила на Коки ТУК и, в случай че имате опция, да подпомогнете лекуването му. Считано все още, това е най-пълноценният метод за реализиране на дарения за дребния Коко. Неотлъчно до Коко е неговата майка Наталия Казакова.

" Здравейте, аз съм Наталия - горда майка на трима прелестни сина! Тук съм, с цел да ви срещна с Коко - моето приблизително момченце, моето ангелче, което е болно. Днес аз със сълзи на очи и свито сърце ви апелирам да помогнете на моето ангелче да бъде още веднъж щурото, радостно и съответно дете, което имахме. Ние - родителите му, не можем да заплатим лекуването му, а с цел да е здрав се нуждае от такова. Борим се със зъби и нокти за събирането на всяко левче и не се предаваме, тъй като виждаме, че всяка извършена операция дава късмет на детето ни за обикновено детство и живот. С болно дете и без помощ от страната е невероятно да се оправим сами. Ужасът ми е, че неналичието на средства ще го върне назад там, откъдето към този момент го измъкнахме. Коки е с второстепенен недостиг на лактазата, нецелиакична глутеновата нетърпимост и детски аутизъм. Докато беше бебе всичко си беше обикновено. Когато стана на една година, от будно и любопитно дете, Коки се затвори в себе си, спря да ни вижда, не обръщаше внимание на играчки, пълзеше напред - обратно без цел и не разбираше по кое време има някой при него и по кое време няма. Той потъна в негов личен, уединен свят.

Загубихме виталния Коко за два месеца. Коко продължава да се бори, да му помогнем! Лечението върви добре. На 1 година и 8 месеца записахме Коки при доктор Шилианов (невролог). Приеха ни в болница " Св. Марина " във Варна и започнаха доста проучвания. Откриха нетърпимост към глутен, лактоза, яйца.

Откриха живак и алуминий в оргaнизма му доста над нормата. Започнахме лечения незабавно (логопед, психолог, барокамера, електростимулация, звуковастимулация), диета и хранителни добавки. Година по късно на Коки му потвърдиха и детския аутизъм. С доста старания, обич, пари и неизменност от наша страна, Коки към този момент има голям прогрес. Задържа вниманието си, има зрителен контакт с нас, почна да извършва команди, играе с играчки, обръща се на името си, контактува с други деца. Днес ви молим да ни помогнете да приключим започнатото!

Искаме Коки да премине през тази борба като победител. Да има детство и бъдеще! Имаме оферта от Турция за вливане на стволови кафези. Лекарите дават 90% успеваемост при деца с аутизъм с тези вливания. Цената на една вливка е 8 000 $.

Терапията със стволови кафези е нов ефикасен метод и повлиява на метаболизма, имунната система и повредени кафези и тъкани. За оптималното усъвършенстване на положението на Коки сме посъветвани, незабавно да стартира това лекуване със стволовите кафези, с цел да може мозъкът му да стартира да усвоява по-лесно всичко протичащо се към него, по-лесно да одобри терапиите и да се научи на доста неща, които до в този момент не е усвоявал. 8 000 $ е цената за една вливка, съгласно положението и подобрението на Коки ще се реши още какъв брой вливки ще трябват.

В проформата от Турция са включени цената на превозването ни от летището до клиниката и назад, профилирани проучвания, престой в болничното заведение, проби, лекуването - присаждане на стволови кафези, медицински отчет, документи, медикаменти.

В момента Коки е на диета, която е доста скъпа - единствено един самун от 200 гр., който му стига за 2-3 дни е 6.50 лева, добавките му на месец са към 500-600 лева, логопед 200 лева Барокамерите са ни предписани за 1 година - 120 процедури, една процедура е 35 лева, звуковата стимулация варира от 1000 до 2000 лева на месец и настрана 25 лева за пътни всеки ден, тъй като терапиите се вършат във Варна, а ние живеем в Шумен. Коки пътува и всеки два месеца за лекуване и в Италия при доктор Nicola Antonucci, там хелираме организма от тежките метали. Стойноста на това лекуване е по 2000 евро на посещаване.

Тези разноски са непостижими за нас и единствената ни вяра сте вие. Вие сте хората, които можете да ми върнете Коки подобен, какъвто беше. Моля се на Бог да даде на Коки шанс и доста сили, с цел да преодолее очакващите го трудности. Моля и вас да му помогнете това да се случи. Благодаря ви за поддръжката! ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР